Απεργία Πείνασ Κουφοντίνα / Giati Kanei Apergia Peinas O Dhmhtrhs Koyfontinas / Άντε και στο επικρατείας του συριζα.

Απεργία Πείνασ Κουφοντίνα / Giati Kanei Apergia Peinas O Dhmhtrhs Koyfontinas / Άντε και στο επικρατείας του συριζα.. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Συνέβαλαν να δοθούν άδειες στον κουφοντίνα και συντηρούν διαρκώς ένα κλίμα εναντίον του για λόγους πολιτικούς επειδή αρνείται να αποδοκιμάσει το παρελθόν του στη 17ν. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας.

Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Την άμεση σύγκληση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για την υπόθεση κουφοντίνα ζητάνε με δημόσια επιστολή τους 36. Συνέβαλαν να δοθούν άδειες στον κουφοντίνα και συντηρούν διαρκώς ένα κλίμα εναντίον του για λόγους πολιτικούς επειδή αρνείται να αποδοκιμάσει το παρελθόν του στη 17ν. Ή αποκηρύσσεις τις ιδέες σου και υπογράφεις δήλωση.

Syggeneis 8ymatwn Ths Tromokratias Se Koyfontina Stamata Thn Apergia Peinas To Kratos Dikaioy Den Ekbiazetai
Syggeneis 8ymatwn Ths Tromokratias Se Koyfontina Stamata Thn Apergia Peinas To Kratos Dikaioy Den Ekbiazetai from i1.prth.gr
Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Απεργία πείνας, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον δημήτρη κουφοντίνα, ξεκίνησαν οι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές δομοκού, νίκος μαζιώτης και γιάννης δημητράκης. Την άμεση σύγκληση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για την υπόθεση κουφοντίνα ζητάνε με δημόσια επιστολή τους 36. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Άντε και στο επικρατείας του συριζα. Σήμερα εξελίσσεται μια απεργία πείνας.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών.

Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Να σπασει το καθεστωσ εξαιρεσησ για τουσ πολιτικουσ κρατουμενουσ. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Η απεργία πείνας τελείωσε, αλλά ο κορoνοϊος μόλις άρχισε. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Η διαφορά στις ιδιότητες των προσώπων δυσκολεύει, αλλά δεν απαλλάσσει από την. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Εντάξει ο δημήτρης κουφοντίνας φαίνεται να βάζει τέλος στην απεργία πείνας και κάπου. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κυνικά και απροκάλυπτα, η κρατική εξουσία έθεσε και πάλι στον δ.

Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Σε απεργία πείνας προχωρά 0 δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει…

Giati Kanei Apergia Peinas O Dhmhtrhs Koyfontinas
Giati Kanei Apergia Peinas O Dhmhtrhs Koyfontinas from cdn2.img.sputniknews.gr
Εντάξει ο δημήτρης κουφοντίνας φαίνεται να βάζει τέλος στην απεργία πείνας και κάπου. Ή αποκηρύσσεις τις ιδέες σου και υπογράφεις δήλωση. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. «συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον δομοκό και να με μεταφέρουν στον κορυδαλλό», δήλωσε. Την άμεση σύγκληση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για την υπόθεση κουφοντίνα ζητάνε με δημόσια επιστολή τους 36. Συνέβαλαν να δοθούν άδειες στον κουφοντίνα και συντηρούν διαρκώς ένα κλίμα εναντίον του για λόγους πολιτικούς επειδή αρνείται να αποδοκιμάσει το παρελθόν του στη 17ν. Εκεί συνέχισα την απεργία πείνας κι έπειτα από συγκεκριμένες δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις που έλαβα, ανέστειλα τον αγώνα μου. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ.

Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα:

Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Ή αποκηρύσσεις τις ιδέες σου και υπογράφεις δήλωση. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Εκεί συνέχισα την απεργία πείνας κι έπειτα από συγκεκριμένες δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις που έλαβα, ανέστειλα τον αγώνα μου. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Σήμερα εξελίσσεται μια απεργία πείνας. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Άντε και στο επικρατείας του συριζα. «συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον δομοκό και να με μεταφέρουν στον κορυδαλλό», δήλωσε. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη.

Εκεί συνέχισα την απεργία πείνας κι έπειτα από συγκεκριμένες δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις που έλαβα, ανέστειλα τον αγώνα μου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ απεργια πεινασ από το pagenews.gr. Ενημερωση για απεργο πεινασ μιχαηλιδη γιαννη. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Άντε και στο επικρατείας του συριζα.

Paraithsh Ntogiakoy Apo Thn Ede Gia Thn Anakoinwsh Peri Apergias Peinas Koyfontina Cnn Gr
Paraithsh Ntogiakoy Apo Thn Ede Gia Thn Anakoinwsh Peri Apergias Peinas Koyfontina Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Εκεί συνέχισα την απεργία πείνας κι έπειτα από συγκεκριμένες δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις που έλαβα, ανέστειλα τον αγώνα μου. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Απεργία πείνας, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον δημήτρη κουφοντίνα, ξεκίνησαν οι πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές δομοκού, νίκος μαζιώτης και γιάννης δημητράκης. Σε απεργία πείνας προχωρά 0 δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Εντάξει ο δημήτρης κουφοντίνας φαίνεται να βάζει τέλος στην απεργία πείνας και κάπου. Στη θέση του απεργού πείνας έχουν βρεθεί πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Κυνικά και απροκάλυπτα, η κρατική εξουσία έθεσε και πάλι στον δ. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Να σπασει το καθεστωσ εξαιρεσησ για τουσ πολιτικουσ κρατουμενουσ. Σε απεργία πείνας προχωρά 0 δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Δελτίο τύπου για την κατάσταση της υγείας του δημήτρη κουφοντίνα εξέδωσε η συνήγορος του. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει…

24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά απεργία. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama